ZALAEGERSZEGTURIZMUS.HU

Bevásárlóközpontok

Zala Plaza

A Zala Plaza Bevásárló és Szórakoztató Központ 2001. december 14-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt.

Az üzletközpont két szinten, reggeltől késő estig, 10. 000 négyzetméteren, ingyenes parkolási lehetőséget biztosítva várja kedves látogatóit az egész év folyamán.

A földszinten és az I. emeleten több mint 30 kereskedelmi és szórakoztató egység, köztük a CBA Cent Supermarket, Cinema City 4 termes 3D mozi, ételudvar, valamint a színpadon rendszeresen ingyenes, színvonalas programok szolgálják a látogatók kényelmét és a vásárlást.

Interspar

TESCO Zalaegerszeg Hipermarket

Decathlon Sportáruház

Park Center

A Park Center Zalaegerszeg keletei határán, dinamikusan fejlődő kereskedelmi területen található, autóval jól megközelíthető helyen.

A Park Center fedett sétánnyal, parkosított környezettel és ingyenes parkolással várja Önt és családját. Vásároljon divatáru- és cipőüzleteinkben, válogasson sportáruházunk kínálatából! A Müllerben és az Eurofamilyben mindent megtalál, ami a háztartáshoz szükséges. Ha pedig elfáradt a vásárlásban, térjen be egy frissítőre a Caffé Parcoba!

A bevásárlóparkkal szemben helyezkedik el a Lidl szupermarket.

Zala Park

2009. augusztus végén nyitotta meg kapuit a zalai térség legnagyobb bevásárló parkja a közel 14 ezer négyzetméteres Zala Park.

A kereskedelmi centrum a régió félmillió lakosának kínál bevásárlási lehetőséget. A modern, kellemes környezet, a széles árukínálat, minden korosztály számára egyedülálló vásárlási lehetőségeket, élményt nyújt.

Autóval érkező vásárlóink a Zala Park 418 db parkolóját, 5 db családi parkolóját, és 4 db mozgássérült parkolóját ingyenesen vehetik igénybe.

A mozgássérültek zökkenőmentes közlekedését a járda és az úttest szintkülönbség nélküli kiképzése segíti. Az épületben található toalettek között részükre külön helyiség került kialakításra.

Kismamáknak a pelenkázóhelyiségben nyílik lehetőség a kisbabák tisztába tételére, megetetésére.

Iratkozz fel hírlevelünkre!