ZALAEGERSZEGTURIZMUS.HU

Üdvözlünk

Zalaegerszegen

Ami itt élmény nekünk, az élmény lehet neked is!

Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus előadása

Intimitás hosszú távon – hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban? Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus előadása   Hazánk 1. számú szexuálpszichológus szakembere bonyolult érzések és vágyak labirintusában vezet minket körbe, és rávilágít, hogy milyen összekapcsolódás van a szexualitás és az emberi psziché között. Azt este folyamán megvizsgáljuk, mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk merülhetnek fel a párkapcsolatokban? Milyen hatásokat gyakorol ránk a modern kor pornó- és internetkultúrája? Hogyan formálja, befolyásolja ez a szexuális vágyainkat? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya? Hogyan tehetünk a hosszú távú párkapcsolatok ellaposodása, kiürülése ellen? Milyen egyéb okok lehetnek a szexuális problémák hátterében, mi lehet a megoldás?

Dr. Hevesi Krisztina egészségfejlesztő szakpszichológus, egyetemi oktató, végzettsége szerint közgazdász, újságíró, pszichológus és pszichológia tanár; majd sportszakpszichológus (SOTE TF) és egészségfejlesztő szakpszichológus (ELTE PPK) képzettséget szerzett. Az ELTE PPK Személyiség és Egészségpszichológiai Tanszék és az ELTE PPK Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet oktatója. Kiemelt kutatási területe: a stressz és megküzdés, valamint a fizikai aktivitás és a szexuális elégedettség szerepe a jól-létben, mentális egészségben.Alapító tagja a Magyar Pszichológia Társaság Egészségpszichológiai szekciójának; tagja a Magyar Fájdalomtársaságnak, a Magyar Hipnózis Társaságnak és a Magyar Szexuális Medicina Társaságnak. Az ELTE egészség- és pozitív pszichológiai szemléletének megfelelően az élettel való elégedettség, boldogság, a pozitív élmények és érzelmek, a tartalmas kapcsolatok keretében értelmezi a szexuális egészséget. A pozitív szexualitást minden életkorban a teljes élet részének tekinti – főképp a fiatalok számára elérhető, megfelelő információátadást, illetve a hosszú távú kapcsolatokban az intimitás magas szintjének fenntartását állítja a fókuszba.

Időpont: 2024. március 12. kedd 18.00

Helyszín: Keresztury Dezső VMK  

Belépő: 4900 Ft, Egerszeg Kártyával 3920 Ft

Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online.

Oszd meg, hogy más is lássa:

 • Helyszín:

  Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ
 • Cím:

  8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi u. 21.
 • Hivatkozás:

 • Időpont:

  2024. március 12. kedd

  Add hozzá a naptáradhoz 2024-03-12 2024-03-12 Europe/Budapest Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus előadása

  Intimitás hosszú távon - hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban? Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus előadása   Hazánk 1. számú szexuálpszichológus szakembere bonyolult érzések és vágyak labirintusában vezet minket körbe, és rávilágít, hogy milyen összekapcsolódás van a szexualitás és az emberi psziché között. Azt este folyamán megvizsgáljuk, mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk merülhetnek fel a párkapcsolatokban? Milyen hatásokat gyakorol ránk a modern kor pornó- és internetkultúrája? Hogyan formálja, befolyásolja ez a szexuális vágyainkat? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya? Hogyan tehetünk a hosszú távú párkapcsolatok ellaposodása, kiürülése ellen? Milyen egyéb okok lehetnek a szexuális problémák hátterében, mi lehet a megoldás?

  Dr. Hevesi Krisztina egészségfejlesztő szakpszichológus, egyetemi oktató, végzettsége szerint közgazdász, újságíró, pszichológus és pszichológia tanár; majd sportszakpszichológus (SOTE TF) és egészségfejlesztő szakpszichológus (ELTE PPK) képzettséget szerzett. Az ELTE PPK Személyiség és Egészségpszichológiai Tanszék és az ELTE PPK Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet oktatója. Kiemelt kutatási területe: a stressz és megküzdés, valamint a fizikai aktivitás és a szexuális elégedettség szerepe a jól-létben, mentális egészségben.Alapító tagja a Magyar Pszichológia Társaság Egészségpszichológiai szekciójának; tagja a Magyar Fájdalomtársaságnak, a Magyar Hipnózis Társaságnak és a Magyar Szexuális Medicina Társaságnak. Az ELTE egészség- és pozitív pszichológiai szemléletének megfelelően az élettel való elégedettség, boldogság, a pozitív élmények és érzelmek, a tartalmas kapcsolatok keretében értelmezi a szexuális egészséget. A pozitív szexualitást minden életkorban a teljes élet részének tekinti - főképp a fiatalok számára elérhető, megfelelő információátadást, illetve a hosszú távú kapcsolatokban az intimitás magas szintjének fenntartását állítja a fókuszba.

  Időpont: 2024. március 12. kedd 18.00

  Helyszín: Keresztury Dezső VMK  

  Belépő: 4900 Ft, Egerszeg Kártyával 3920 Ft

  Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online.

  Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ