ZALAEGERSZEGTURIZMUS.HU

Üdvözlünk

Zalaegerszegen

Ami itt élmény nekünk, az élmény lehet neked is!

A hét színkavalkádja 1. rész: Itt a nyár az AquaCityben!

“Színezd ki Zalaegerszeget!” Ezzel a felhívással jelent meg a Tourinform iroda gondozásában az a színező, amelyben a helyi nevezetességeket mutatja be. A megjelenés óta eltelt időszakban számos pozitív visszajelzést kaptunk, a városban élő, művészeti tanulmányokat folytató Fekete Nikolett pedig megtisztelt bennünket azzal, hogy rendelkezésünkre bocsátotta hangulatos, barangolásra és elmélyülésére egyaránt csábító rajzait.

15 részből álló heti sorozatunk első “fejezeteként” az aquaparkos oldalt választottuk. A szünidő elkezdődött, a meleg tombol – nincs is üdítőbb, mint csobbanni egyet abban a fürdőben, amely hazánk legnagyobb hullámmedencéjével rendelkezik és amely idén ünnepli 15. születésnapját!

Legközelebb a Németh János domborművét, a Zalai koronaőrzőt ábrázoló színező oldalt mutatjuk be az érdeklődőknek. S hogy miért? Kiderül a július 3-9-ei héten!

A Zalaegerszeg Színező a Tourinform iroda gondozásában jelent meg, a grafika Tóth Norbert nevéhez fűzödik. A rajzok elkészítésében Gombos Zsófia és Pál Katja működött közre. A honlapunkon bemutatott színes “változatot” Fekete Nikolettnek köszönhetjük.

Te milyennek látod Zalaegerszeget?
Aki már kiszínezte a füzet lapjait, s szeretné bemutatni a nagyközönségnek, kérjük, juttassa el a rajzait valamilyen formában a Tourinform irodába (e-mailben a zalaegerszeg@tourinform.hu e-mail címre vagy személyesen a Széchenyi tér 4-6-os szám alá). Az elkészült művekből képgalériát készítünk a weboldalra.

Oszd meg, hogy más is lássa:

Iratkozz fel hírlevelünkre!