ZALAEGERSZEGTURIZMUS.HU

Üdvözlünk

Zalaegerszegen

Ami itt élmény nekünk, az élmény lehet neked is!

A hét színkavalkádja 3. rész: Zalaegerszeg, ahol megtalálod a sportod

“Színezd ki Zalaegerszeget!” Ezzel a felhívással jelent meg a Tourinform iroda gondozásában az a színező, amely a helyi nevezetességeket mutatja be. A megjelenés óta eltelt időszakban számos pozitív visszajelzést kaptunk, a városban élő, művészeti tanulmányokat folytató Fekete Nikolett pedig megtisztelt bennünket azzal, hogy rendelkezésünkre bocsátotta hangulatos, barangolásra és elmélyülésére egyaránt csábító rajzait.

15 részből álló heti sorozatunk harmadik “fejezeteként” azt az oldalt választottuk, amely Zalaegerszeget a Nemzet Sportvárosaként mutatja be. A hívószavak (többek között): ZTE, bajnok, gól, futball, kosárlabda, teke, túra, kerékpározás…
Mindezeket remekül tudjuk hangoztatni, kamatoztatni július 13-16. között, a Restart Fesztivál idején is. IDE KATTINTVA mindent megtudhat az ország legnagyobb sportfesztiváljáról!

Legközelebb a színező tulipános-szökőkutas-díszteres „oldalát” mutatjuk be az érdeklődőknek. S hogy miért? Kiderül a július 17-23-ai héten!

A Zalaegerszeg Színező a Tourinform iroda gondozásában jelent meg, a grafika Tóth Norbert nevéhez fűzödik. A rajzok elkészítésében Gombos Zsófia és Pál Katja működött közre. A honlapunkon bemutatott színes “változatot” Fekete Nikolettnek köszönhetjük.

Te milyennek látod Zalaegerszeget?
Aki már kiszínezte a füzet lapjait, s szeretné bemutatni a nagyközönségnek, kérjük, juttassa el a rajzait valamilyen formában a Tourinform irodába (e-mailben a zalaegerszeg@tourinform.hu e-mail címre vagy személyesen a Széchenyi tér 4-6-os szám alá). Az elkészült művekből képgalériát készítünk a weboldalra.

A HÉT SZÍNKAVALKÁDJA
1. rész: Itt a Nyár az AquaCityben!
2. rész: Zalai koronaőrző és színház a Kvártélyházban

Oszd meg, hogy más is lássa:

Iratkozz fel hírlevelünkre!