ZALAEGERSZEGTURIZMUS.HU

Üdvözlünk

Zalaegerszegen

Ami itt élmény nekünk, az élmény lehet neked is!

Dorogi Peti (Intim Torna Illegál) – dalszerzői est

Dorogi Péter immáron 20 éve koptatja rendületlenül a hazai nagyszínpadok világot jelentő deszkáit. A Kistehén Tánczenekar és az Intim Torna Illegál alapító tagjaként, több platina- és aranylemezzel a zsebében áll ki újra meg újra a nagyközönség elé. Zeneszerzőként, dalszövegíróként, gitárosként és karcos hangú énekesként bizonyítja megállíthatatlanul, hogy a zene mindnyájunk lételeme. A balatoni sráctól sem a pörgős slágerek, sem a mély, lírai szövegek nem állnak távol, talán sikere is a végletességben rejlik. Olyan nagyságokkal állt már egy színpadon, mint Zorán, Illés, vagy éppen Müller Péter Sziámi. Az utóbbi években már nem csak fesztiválokon mutatta meg tehetségét, hanem zenéi közismert filmekben és sorozatokban is visszaköszönnek.
 
Most új, szerzői műsorával áll a közönség elé, ahol munkásságának legfontosabb szerzeményeit adja elő, és azokat a számokat, melyek inspirálták ezen dalok megírásában. Nem csak az Intim Torna Illegál legnagyobb slágerei csendülnek fel, hanem más neves zenésszel együtt írt számai is, mint a Balaton vagy az Anyu meg én.

Oszd meg, hogy más is lássa:

 • Helyszín:

  Club PopUp Underground
 • Cím:

  8900 Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 2.
 • Nyitvatartás:

  20 óra

 • Belépő:

  Elővételben: 1700 HUF (csak online)
  https://tixa.hu/dorogi-peti_dalszerzoi-est_club-popup
  Aznap, a helyszínen: 2000 HUF

 • Hivatkozás:

 • Email:

 • Időpont:

  2020. október 22. csütörtök

  Add hozzá a naptáradhoz 2020-10-22 2020-10-22 Europe/Budapest Dorogi Peti (Intim Torna Illegál) - dalszerzői est
  Dorogi Péter immáron 20 éve koptatja rendületlenül a hazai nagyszínpadok világot jelentő deszkáit. A Kistehén Tánczenekar és az Intim Torna Illegál alapító tagjaként, több platina- és aranylemezzel a zsebében áll ki újra meg újra a nagyközönség elé. Zeneszerzőként, dalszövegíróként, gitárosként és karcos hangú énekesként bizonyítja megállíthatatlanul, hogy a zene mindnyájunk lételeme. A balatoni sráctól sem a pörgős slágerek, sem a mély, lírai szövegek nem állnak távol, talán sikere is a végletességben rejlik. Olyan nagyságokkal állt már egy színpadon, mint Zorán, Illés, vagy éppen Müller Péter Sziámi. Az utóbbi években már nem csak fesztiválokon mutatta meg tehetségét, hanem zenéi közismert filmekben és sorozatokban is visszaköszönnek.   Most új, szerzői műsorával áll a közönség elé, ahol munkásságának legfontosabb szerzeményeit adja elő, és azokat a számokat, melyek inspirálták ezen dalok megírásában. Nem csak az Intim Torna Illegál legnagyobb slágerei csendülnek fel, hanem más neves zenésszel együtt írt számai is, mint a Balaton vagy az Anyu meg én.
  Club PopUp Underground

Iratkozz fel hírlevelünkre!