ZALAEGERSZEGTURIZMUS.HU

Üdvözlünk

Zalaegerszegen

Ami itt élmény nekünk, az élmény lehet neked is!

DUMASZÍNHÁZ: Aranyosi Péter és Badár Sándor közös estje – ELHALASZTVA

Az előadás későbbi időpontban kerül megrendezésre. A megvásárolt jegyek érvényesek, igény szerint visszaválthatók. Az online felületen vásárolt jegyek visszaváltásáról további információ a www.dumaszinhaz.jegy.hu weboldalon érhető el. Az Art Moziban a Dumaszínház – Aranyosi Péter és Badár Sándor közös estjére készpénzzel vásárolt jegyek 2020. március 16-tól, 15.00 – 20.00-ig válthatók vissza. Az Art Moziban a Dumaszínház – Aranyosi Péter és Badár Sándor közös estjére bankkártyával vásárolt jegyek kizárólag a Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ (Landorhegyi u. 21.) pénztárában válthatók vissza 2020. március 17-től minden kedden és csütörtökön 10.00 – 18.00-ig.

Aranyosi Péter: Tankmániás légpuska-tulajdonos, aki volt már akasztott ember is, persze csak viccből.

Badár Sándor: A bakterházból indult, és bár az óta a pálya már nem kötött, mégis szinte mindenki humor vonalról ismeri. Többszöri átszállás után a sín-házból végül a Dumaszínházba érkezett.

 

Oszd meg, hogy más is lássa:

 • Helyszín:

  Art Mozi
 • Cím:

  8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6.
 • Nyitvatartás:

  19 órától

 • Belépő:

  3900 Ft

  Jegyek vásárolhatók az Ibusz Utazási Irodában (Eötvös utca 6.) hétköznapokon 9.00-17.00 óráig, valamint a dumaszinhaz.jegy.hu weboldalon.

  A rendezvényre a helyszínen jegyek nem kaphatók!

 • Email:

Iratkozz fel hírlevelünkre!