ZALAEGERSZEGTURIZMUS.HU

Üdvözlünk

Zalaegerszegen

Ami itt élmény nekünk, az élmény lehet neked is!

Szirmai Albert: Mágnás Miska

Az előadás későbbi időpontban kerül megrendezésre. A megvásárolt jegyek érvényesek, igény szerint visszaválthatók. Az online felületen vásárolt jegyek visszaváltásáról további információ a www.ticketportal.hu weboldalon érhető el.

Mágnás Miska nagyoperett előadás két részben, zenekarral.

A mű címszereplője Miska, a lovász legény, akit Baracs István vasút építő mérnök frakkba öltöztet és Tasziló grófként mutat be Korláthy grófék estéjén, hogy visszavágjon egy sértésért, mellyel a gróf megalázta ,amiért a vasutat nem hajlandó az ő érdekei szerint tervezni, ezzel megnehezítve a többségbe lévő falusiak életét. Ám a bonyodalmakat fokozza, hogy előző este a falusi vásáron a mérnök úr és Korláthyék lánya egymásba szeretnek. Ameddig inkognitóban vannak egymás előtt, nincs is akadálya érzelmeiknek, de a kastélyon belül már óriási társadalmi szakadék tátong kettejük között. Ám amikor Taszilóról, akit az egész társaság hajbókolva fogad, kiderül, hogy kicsoda valójában, a grófi család és az előkelő társaság megszégyenül és Rolla immár boldogan választja Baracsot.
Az Operettben olyan slágereket hallhatunk, mint a „Cintányéros cudar világ” az „Úgy szeretnék boldog lenni” vagy a „Hoppsza Sári”
Főbb szerepekben: Bot Gábor, Teremi Trixi, Kiss Zoltán,Vörös Edit

Oszd meg, hogy más is lássa:

Iratkozz fel hírlevelünkre!