ZALAEGERSZEGTURIZMUS.HU

Üdvözlünk

Zalaegerszegen

Ami itt élmény nekünk, az élmény lehet neked is!

Az órák bűvöletében – Válogatás Preisz József órásmester gyűjteményéből

Az órák bűvöletében címen látogatható a Göcseji Múzeum legújabb állandó kiállítása, mely Preisz József zalaegerszegi órásmester gyűjteményét reprezentálja. A kiállítás célja, hogy méltó helyet adjon a hat évtizeden át gyűjtött óra-kollekciónak, amelyben számos ritkaság is található. A mester nevéhez fűződik a Mária Magdolna Plébániatemplom óraszerkezetének karbantartása és a Hevesi Sándor Színház előtti toronyóra ötlete is.

Bővebb információ IDE kattintva olvasható.

Oszd meg, hogy más is lássa:

 • Helyszín:

  Göcseji Múzeum
 • Cím:

  8900 Zalaegerszeg, Batthyány u. 2.
 • Nyitvatartás:

  Téli nyitvatartás:
  novembertől 1-től március 31-ig
  vasárnap és hétfő kivételével naponta 9.00-17.00 óra között.

  Nyári nyitvatartás:
  április 1-től október 31-ig
  hétfő kivételével naponta 10-18 óráig.

 • Hivatkozás:

 • Email:

 • Időpont:

  2023. november 17. péntek - 2025. december 31. szerda

  Add hozzá a naptáradhoz 2023-11-17 2025-12-31 Europe/Budapest Az órák bűvöletében - Válogatás Preisz József órásmester gyűjteményéből
  Az órák bűvöletében címen látogatható a Göcseji Múzeum legújabb állandó kiállítása, mely Preisz József zalaegerszegi órásmester gyűjteményét reprezentálja. A kiállítás célja, hogy méltó helyet adjon a hat évtizeden át gyűjtött óra-kollekciónak, amelyben számos ritkaság is található. A mester nevéhez fűződik a Mária Magdolna Plébániatemplom óraszerkezetének karbantartása és a Hevesi Sándor Színház előtti toronyóra ötlete is. Bővebb információ IDE kattintva olvasható.
  Göcseji Múzeum