ZALAEGERSZEGTURIZMUS.HU

Üdvözlünk

Zalaegerszegen

Ami itt élmény nekünk, az élmény lehet neked is!

Kepes András előadása

Két macska voltam

Kepes András legújabb könyvének címe: „Két macska voltam”, amely egyúttal előadásának címéül is szolgál.

Kepes András ezúttal dolgozószobája műhelytitkait osztja meg. Arról mesél, hogy sok évtizednyi televíziózás után miért döntött a szépirodalom mellett, illetve hogyan születtek könyvei, köztük legújabb regénye: a Két macska voltam. A lélektani krimik izgalmával vetekedő, érzelmes és fanyar történet főhőse a tisztesség és a bűn között ingadozik egy olyan korban, amikor a politika és az önzés felülírja az emberséget, és az „okosság” a csalás szinonimája lesz.

Helyszín: Keresztury Dezső VMK

Időpont: 2024. április 30. kedd 18.00

Belépő: 5000 Ft, Egerszeg Kártyával 4000 Ft

Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online:

https://www.kereszturyvmk.hu/vmk/szinhazak-eloadasok/kepes-andras-eloadasa

Oszd meg, hogy más is lássa:

 • Helyszín:

  Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ
 • Cím:

  8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi u. 21.
 • Nyitvatartás:

  18 órától

 • Belépő:

  5000 Ft, Egerszeg Kártyával 4000 Ft

  Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online.

 • Hivatkozás:

 • Időpont:

  2024. április 30. kedd

  Add hozzá a naptáradhoz 2024-04-30 2024-04-30 Europe/Budapest Kepes András előadása
  Két macska voltam Kepes András legújabb könyvének címe: „Két macska voltam”, amely egyúttal előadásának címéül is szolgál. Kepes András ezúttal dolgozószobája műhelytitkait osztja meg. Arról mesél, hogy sok évtizednyi televíziózás után miért döntött a szépirodalom mellett, illetve hogyan születtek könyvei, köztük legújabb regénye: a Két macska voltam. A lélektani krimik izgalmával vetekedő, érzelmes és fanyar történet főhőse a tisztesség és a bűn között ingadozik egy olyan korban, amikor a politika és az önzés felülírja az emberséget, és az „okosság” a csalás szinonimája lesz. Helyszín: Keresztury Dezső VMK Időpont: 2024. április 30. kedd 18.00 Belépő: 5000 Ft, Egerszeg Kártyával 4000 Ft Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online: https://www.kereszturyvmk.hu/vmk/szinhazak-eloadasok/kepes-andras-eloadasa
  Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ