ZALAEGERSZEGTURIZMUS.HU

Üdvözlünk

Zalaegerszegen

Ami itt élmény nekünk, az élmény lehet neked is!

Mondjad, Atikám! Vecsei H. Miklós és Balla Gergely (Platon Karataev) József Attila estje

Mit jelent nekünk József Attila? Ismerjük az életét. Van kedvenc versünk tőle. Életszakaszainkban újra- és újraértelmezzük sorait. De ritkán gondolkozunk el azon, hogy milyen pusztító szenvedély és szeretni vágyás élt benne. „József Attila az őrület erejével, egy-egy szavával néha mélyebbre nyúlt, mint bárki más előtte” – írja róla naplójában Márai Sándor. Ebből a mélységből merít Vecsei H. Miklós, innen próbálja megmutatni a költő életútját, szerelmeit és versrészleteit.

A darab 2018 óta fut a Vígszínház repertoárján, amelynek utaztatható verziójában a Platon Karataev frontembere, Balla Gergely is szerepel.

Az előadás hossza 110 perc szünet nélkül, csak 14 éven felüli nézőknek ajánljuk!

Az előadás után dedikálási lehetőséget biztosítunk!

Helyszín: Keresztury Dezső VMK

Időpont: 2024. április 12. péntek 19.00

Belépő: 4500 Ft, Egerszeg Kártyával 3600 Ft

Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online.

 

Oszd meg, hogy más is lássa:

 • Helyszín:

  Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ
 • Cím:

  8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi u. 21.
 • Nyitvatartás:

  19 órától

 • Belépő:

  4500 Ft, Egerszeg Kártyával 3600 Ft

  Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online.

 • Hivatkozás:

 • Időpont:

  2024. április 12. péntek

  Add hozzá a naptáradhoz 2024-04-12 2024-04-12 Europe/Budapest Mondjad, Atikám! Vecsei H. Miklós és Balla Gergely (Platon Karataev) József Attila estje
  Mit jelent nekünk József Attila? Ismerjük az életét. Van kedvenc versünk tőle. Életszakaszainkban újra- és újraértelmezzük sorait. De ritkán gondolkozunk el azon, hogy milyen pusztító szenvedély és szeretni vágyás élt benne. „József Attila az őrület erejével, egy-egy szavával néha mélyebbre nyúlt, mint bárki más előtte” – írja róla naplójában Márai Sándor. Ebből a mélységből merít Vecsei H. Miklós, innen próbálja megmutatni a költő életútját, szerelmeit és versrészleteit. A darab 2018 óta fut a Vígszínház repertoárján, amelynek utaztatható verziójában a Platon Karataev frontembere, Balla Gergely is szerepel. Az előadás hossza 110 perc szünet nélkül, csak 14 éven felüli nézőknek ajánljuk! Az előadás után dedikálási lehetőséget biztosítunk! Helyszín: Keresztury Dezső VMK Időpont: 2024. április 12. péntek 19.00 Belépő: 4500 Ft, Egerszeg Kártyával 3600 Ft Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online.  
  Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ